WORX Attax

WORX Attax

ATTAX!
WORX Universalt Rengjøringsmiddel, Avfetter, Gulvrens

Biologisk nedbrytbare ATTAX Gulvrens er et optimalisert overflateprodukt for bruk med en vannbase, som et avfetnings- og rengjøringsprodukt. ATTAX Mikrobiell Gulvrens kombinerer bruken av et mikrobiologisk produkt med et europeisk biologisk nedbrytbart, vannbasert overflatemiddel av ypperste klasse. Hovedkomponenten er et kvantitativt coca alkylamin etoksylat.

Det universale bruksområdet for ATTAX Mikrobiell Gulvrens er et resultat av en kombinasjon av overflateaktive midler. Ett av disse er et fuktighetsmiddel som ikke bare penetrerer overflaten men som også fungerer som en transportør av de mikrobiologiske ingrediensene som gir den maksimale effekten ved blanding av ATTAX Mikrobiell Gulvrens fra et konsentrat til et blandingsforhold på 20 til 1.

Oljespisende mikrober vil fortsette å arbeide nede i dype sprekker og porer.

Ved rengjøring av betongoverflater hvor forurensning av hydrokarbon har trengt inn i betongen vil fuktighetsmidlet bringe ingrediensene dypt inn i betongen. Samtidig vil fuktighetsmidlet fungere som et transportmiddel for mikrobene slik at disse kan trenge fullstendig inn i forurensningen. Disse ingrediensene står for mobiliseringen av organiske blandinger og tillater ATTAX Mikrobiell Gulvrens å skylle vekk eventuelle uoppløselige organiske kjemikalier fra det forurensede området og på den måten fremkalle en biologisk nedbrytning av hydrokarbonet. I de fleste tilfeller hvor ATTAX Mikrobiell Gulvrens brukes vil du se en liten flekk etter anvendelsen, dette er normalt. Allikevel er ATTAX Mikrobiell Gulvrens forstsatt aktiv og vil fortsette å arbeide i de dype betongsprekkene. Denne oljeflekken vil forsvinne etter bare noen få dager med varmt solskinn.

ATTAX Mikrobiell Gulvrens nyttegjør kombinasjonen av ingredienser og forårsaker ganske enkelt at den organiske forurensningen som inneholder hydrokarbonmolekyler avvises fra rengjøringsoverflaten og avbrytes av blandingen med ATTAX Mikrobiell Gulvrens. Mikrobene i ATTAX Mikrobiell Gulvrens forsørges med den nødvendige assistansen som er nødvendig for å øke hastigheten i hydrolyseprosessen gjennom forlengelse av miljøet som forsterker overflateområdet til substratet.

Grunnet ATTAX Mikrobiell Gulvrens’ tredelte ikke-ioniske og kationiske overflateaktive system, vil ATTAX Mikrobielle Gulvrens fortsette å løse opp og avvise grease, olje, diesel, fett og smuss lenge etter at de fleste andre rengjøringsmidler har gitt opp.

ATTAX Mikrobielle Gulvrens er utarbeidet for å brukes som det eneste overflateaktive midlet sammen med et sammensetningsmiddel og andre saltløsninger utblandet i vann. Den gode rengjøringseffekten kan bli sterkt redusert hvis andre overflateaktive midler tilsettes.

ATTAX Mikrobiell Gulvrens kan brukes som et rengjøringsmiddel til høytrykksutstyr, varmt (under 140°C) eller kaldt. ATTAX Mikrobiell Gulvrens er også anvendelig ved syrevask med pH 3 og høyere, ellers vil mikrobene dø ut. ATTAX Mikrobielle Gulvrens vil fortsette å arbeide kun som et rengjøringsmiddel.

 

BRUKSOMRÅDER:

  • På alle betongoverflater, malte eller bare, brukes som for ved små flekker en blanding med vann i forholdet 6 til 1.
  • Som et middel for motorrens over en olje-/vannseparator, ved å bruke en høytrykksspyler. For sterk forurensning brukes rent, for lett forurensning bland i forholdet 20 til 1.

For rengjøring av pumpeøyer med slange og kaldt vann. Blandes i forholdet 3 til 1 for lette områder og rent produkt på dieselpumpeøyer og kraftige flekker. Spillvannet kan skylles ned i olje-/vannseparatoren. Verkstedsgulv, motorvask, lastebilvask, insekts- og tjærefjerner, baderomsgulv – bland ATTAX Mikrobiell Gulvrens med vann som foreskrevet, opp til 20 til 1, avhengig av bruksområdet.

ATTAX Blandingsforhold

  • Lett Rengjøring 1 - 50
  • Middels Rengjøring 1 - 25
  • Kraftig Rengjøring 1 - 5

Logg inn